Vergelijk energie van alle energieleveranciers

Wist je dat er meer dan 23 energieleveranciers op de Nederlandse energiemarkt zijn met elk eigen energietarieven, vaste leveringskosten én andere zaken rondom de energierekening? Het kan dan best een klusje zijn wanneer je zelf een vergelijking wilt gaan maken van al deze energieleveranciers. Vergelijk energie van alle energieleveranciers daarom via een energievergelijker. Wil je weten hoe? Lees dan verder!

Complete vergelijking van alle energieleveranciers

De eerste stap die je moet zetten is het vrij maken van 5 minuten van je tijd. Op internet zijn er veel energievergelijkers die zeggen dat ze onafhankelijk zijn en alle energieleveranciers meenemen in hun overzicht. Dit is niet altijd waar. Vergelijk energie daarom via deze speciale energievergelijker. Zodra je op de website zit vul je een recentelijk jaarverbruik in, je postcode en je huisnummer. Aan de hand hiervan kan de vergelijker alle kosten berekenen op jouw verbruik zodat je een zo goed mogelijk en kloppende vergelijking krijgt. Binnen 2 minuten krijg je drie speciaal voor jouw situatie geselecteerde contracten te zien met het maandelijkse bedrag dat je kunt gaan betalen en de totale jaarkosten.

Je ziet dus direct of je kunt besparen op je energierekening. Wel zo handig, omdat je dan weet of het verstandig is om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier.

Vergelijk energie en stap over

Zijn de tarieven die nu gelden voordeliger dan de tarieven van jouw contract? Stap dan over! Dit kun je al binnen 3 minuten regelen. Kies het meest passende aanbod, vul je gegevens in en verstuur de aanvraag. Je gegevens worden dan bekend bij de nieuwe energieleverancier en je hebt vanaf dit moment veertiendagen wettelijke bedenktijd. Na deze periode zal de levering van de oude energieleverancier worden overgenomen en kun je genieten van lagere tarieven op je energierekening! Alle administratie wordt voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is de meterstanden doorgeven en de nieuwe energieleverancier het maandbedrag betalen. Verder is alles al voor je gedaan! Prettig geregeld.

Vergelijk energie van alle energieleveranciers daarom via Consumind.nl. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaald voor je gas en stroom.