Molo kinderkleding foto shoots

Molo heeft voor het aankomende seizoen van de kinderkleding collectie een aantal foto-shoots gemaakt in verschillende delen van Nederland en België en hebben daarvoor gebruik gemaakt van een ruime camper om aan de kleine modellen onderdak te bieden en tevens werden gebruikt als kleedkamers. Door gebruik te maken van deze ruime wolf campers was het mogelijk om op een comfortabele wijze de beste en mooiste locaties te bezoeken en de dagen zo min mogelijk vermoeid te maken voor de kindermodellen die ons vergezelde en de shoots tot een groot succes brachten.

U kunt onze nieuwe collectie binnenkort online bezichtigen met de mooiste foto´s en de allernieuwste trends en outfits. Molo onderscheid zich van andere kinderkleding merken door altijd de wensen van kinderen in gedachten te houden zonder veel aandacht te schenken aan de ouders op dit gebied. De ontwerpen van Molo zijn in het bezit van frisse kleuren en animalprints die grotendeels op elkaar aansluiten en dus makkelijk combineerbaar zijn voor kinderen. Wij hebben voor de aankomende collectie hiervoor dus ook de accessoires vernieuwd met fantastische backpacken, schoenen, haarbanden enz. als aanvulling voor de outfits om zo zonder veel moeite een complete look voor je kind samen te stellen en er zeker van te kunnen zijn dat dit de juiste outfit zal zijn.

Om de Wolf camperservice te danken voor deze fantastische gelegenheid heeft Molo in zijn nieuwe collectie een aantal kledingstukken met super trendy wolf-prints en bijpassende backpacken toegevoegd die tevens uitstekend combineerbaar zijn met de rest van de outfits. Wij hebben er ontzettend van genoten deze shoots te kunnen voltooien met de hulp van een van deze geweldige campers en zijn uiterst tevreden over de resultaten en reacties. Nogmaals onze hartelijke dank aan de Wolf camperservice.