Berlock inbouw

Waarom bearlock?

Door de gebruiksvriendelijkheid (snel, simpel en handig) is Bearlock consequent, dus ook effectief in uw camper te gebruiken! ┬áDit zonder enige ‘bemoeienis’ met welk ander systeem. Het is mechanisch, op zichzelf staand en erg betrouwbaar.


Verzekeraars

Verscheidene verzekeraars prefereren Bearlock dan ook i.p.v. de gebruikelijke systemen. In veel gevallen wordt Bearlock zelfs verplicht gesteld. De eigenaren van reeds met Bearlock uitgeruste campers zijn – zonder uitzondering – zeer content.

Daarbij komt dat Bearlock aanzienlijk goedkoper (en zorgen- en onderhoudsvrij) is dan andere elektronische systemen. Niet alleen vanwege advies en/of verplichting door de verzekeraar, maar primair voor zichzelf besluiten vele bezitters van een camper tot aanschaf en inbouw van Bearlock!


Bearlock systemen

Bearlock fabriceert voor vrijwel alle voorkomende campers een passend slot. Niet alleen voor de meest recente modellen zoals Fiat Ducato en Ford Transit, maar ook voor oudere uitvoeringen. De VW T3, MB 508/609 etc. Waarbij we de nog zeer populaire Ducato F/C 25/J5, met vaste versnelling (tot 1994) niet vergeten zijn.

Alleen Bearlock is goedgekeurd door de SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) volgens klasse SCM-MP03. Als enige goedgekeurd versnellingsbakslot in deze klasse!. Hiermee heeft u de garantie dat Bearlock voldoet aan de hoogste eisen. Uw verzekeraar accepteert uitsluitend SCM-goedgekeurde producten.

 

Zie ook:

Bedrijfsinformatie
Berlock inbouw
Onderhoud
Verkoopbemiddeling
Contact